0346 - 242411 advies@witteman.nl

Ervaren

Betrokken

Efficiƫnt

Logboeken

Logboeken
Sinds enige jaren leveren wij logboeken die door veel schoonmaakbedrijven gebruikt worden als communicatiemiddel tussen de opdrachtgever, de leidinggevende en de uitvoerenden van de schoonmaak.
Naast de handige pocket uitvoering hebben wij in overleg met onze opdrachtgevers nu ook een nieuw model, de ringband. De duidelijk opgebouwde inhoud is voor beide logboeken gelijk gebleven.

Hoe ziet het logboek er uit?
Het bestaat uit 384 pagina’s in het handige A5 formaat. Per dag is een pagina opgenomen waarop de bijzonderheden van het dagelijkse schoonmaakonderhoud kunnen worden geregistreerd. Daarnaast zijn er diverse planners opgenomen voor materiaallevering, periodiek werk, kwaliteitscontroles, overleg met de opdrachtgever etc.. In het logboek zijn tevens algemene veiligheidsregels opgenomen conform de arbowet, een overzicht van feestdagen en schoolvakanties en een beknopte gebruiksaanwijzing. Tenslotte is er ruimte gereserveerd voor huisregels, gebouwgegevens en uw eigen bedrijfsinformatie.
Het logboek is in overeenstemming met de eisen die de OSB stelt aan een logboeksysteem in het kader van de OSB+ certificering.

Klik hier om te bestellen.